brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK 112PK
Bouwjaar 09-1997 - heden

Remslangen ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslangen en remvloeistoffen

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken. Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage.

Remslang bestellen voor uw ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 156 (932_) past. Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSSUBARUSMARTPORSCHE. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Remslang monteren

Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken.