brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK 112PK
Bouwjaar 09-1997 - heden

Remslangen ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslangen voorzijde, links of rechts
Remslangen achterzijde, links of rechts

Remslangen en remvloeistoffen

Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro.

Lengte van een remslang

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Elke ALFA ROMEO 156 (932_) heeft een eigen VIN-nummer. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Remslang bestellen voor uw ALFA ROMEO

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt.