brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK 120PK
Bouwjaar 09-1997 - heden

Remslangen ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslangen voorzijde, links of rechts
Remslangen achterzijde, links of rechts
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 156 (932_)
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Populaire keuze
Origineel kwaliteitArtikelnr: SL 3926
Op voorraad, morgen in huis!
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
totale lengte: 462 mm
draad aansluiting I: OUT. M10X1
draad aansluiting II: INN. M10x1
gewicht : 0,16 kg
62% KORTING
14,46
23,42
incl. BTW
Prijs is per stuk en inclusief BTW.

Lengte van een remslang

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK komen. Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Remslang bestellen voor uw ALFA ROMEO 156 (932_)

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Remslangen en remvloeistoffen

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen.