100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 1.9 JTDM 8V 120 PK
Bouwjaar 09.2005 - 11.2011

Remslangen ALFA ROMEO 159 (939_) 1.9 JTDM 8V

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.
Remslangen voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw ALFA ROMEO 159
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: SL 6655
Voor 17:00 besteld, uiterlijk woensdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
vanaf bouwjaar: 05.08
Schroefdraad maat aansluiting 1: INN M10x1
Schroefdraad maat aansluiting 2: INN M10x1
Lengte: 455 mm
Gewicht: 0,13 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
63% Korting
16,56
44,77
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remslangen achterzijde

Lengte van een remslang

Elke ALFA ROMEO 159 (939_) 1.9 JTDM 8V heeft een eigen VIN-nummer. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen.

Remslang demonteren

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden.

Remslang bestellen voor uw ALFA ROMEO 159 (939_)

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTALOTUSGMCMITSUBISHI. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.