100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO MITO 1.4 TB 140PK
Bouwjaar 12.2013 - heden

Remslangen ALFA ROMEO MITO (955_) 1.4 TB

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde

Remslang bestellen voor uw ALFA ROMEO MITO (955_) 1.4 TB

Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Elke ALFA ROMEO MITO (955_) heeft een eigen VIN-nummer. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl.

Lengte van een remslang

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHHONDAISUZULOTUS. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remslang demonteren

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.