100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO SPIDER 2.0 JTDM 163PK
Bouwjaar 04.2009 - 03.2011

Remslangen ALFA ROMEO SPIDER (939_) 2.0 JTDM

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Remslang demonteren

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO SPIDER (939_) 2.0 JTDM past. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Remslang bestellen voor uw ALFA ROMEO SPIDER (939_)

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd.

Lengte van een remslang

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAAUDIFORDCHEVROLET. Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro.