100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO SPIDER 2.4 JTDM 210PK
Bouwjaar 03.2008 - 03.2011

Remslangen ALFA ROMEO SPIDER (939_) 2.4 JTDM

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Remslang bestellen voor uw ALFA ROMEO SPIDER (939_) 2.4 JTDM

Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren.

Lengte van een remslang

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro. Elke ALFA ROMEO SPIDER (939_) heeft een eigen VIN-nummer.

Remslang demonteren

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOSUZUKIFORDOLDSMOBILE. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt.