Remslangen AUDI

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslangen en remvloeistoffen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld.

Remslang bestellen voor uw auto

Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Lengte van een remslang

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.