100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A1 1.0 TFSI 95 PK
Bouwjaar 03.2015 - 10.2018

Remslangen AUDI A1 (8X1, 8XK) 1.0 TFSI

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.
Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde

Remslang demonteren

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Remslang bestellen voor uw AUDI A1 (8X1, 8XK) 1.0 TFSI

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI A1 (8X1, 8XK) past. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen.

Lengte van een remslang

Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.