100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 1.8 T 150PK
Bouwjaar 12.1996 - 05.2003

Remslangen AUDI A3 (8L1) 1.8 T

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A3
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: SL 4886
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Totale lengte: 307 mm
Schroefdraad maat aansluiting 1: OUT. M10x1
Schroefdraad maat aansluiting 2: INN. M10x1
Gewicht: 0,08 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
42% Korting
11,94
20,59
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Remslang demonteren

De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Remslang bestellen voor uw AUDI A3 (8L1) 1.8 T

Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken.

Lengte van een remslang

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A3 (8L1). Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.