100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 S3 quattro 265PK
Bouwjaar 11.2006 - 08.2012

Remslangen AUDI A3 (8P1) S3 quattro

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslangen voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A3
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: SL 5958
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Totale lengte: 545 mm
voor PR-code: L0L
voor PR-code: L0R
Schroefdraad maat aansluiting 1: INN. M10x1
Schroefdraad maat aansluiting 2: INN. M10x1
Gewicht: 0,13 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
50% Korting
13,94
27,88
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Remslangen achterzijde

Remslang bestellen voor uw AUDI A3 (8P1) S3 quattro

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Remslang demonteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A3 (8P1) komen. Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Remslangen slijten vanwege het bewegen tijdens het rijden. Er ontstaan haarscheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken.

Lengte van een remslang

Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.