100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 2.0 TFSI quattro 190 PK
Bouwjaar 05.2016 - 10.2020

Remslangen AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) 2.0 TFSI quattro

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.
Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A3 Sportback
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: SL 6585
Voor 23:59 besteld, uiterlijk zaterdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
as: niet voor vierpunts draagarm
voor PR-code: 0N1
Schroefdraad maat aansluiting 1: INN M10x1
Schroefdraad maat aansluiting 2: BANJO 10MM
Lengte: 305 mm
Gewicht: 0,14 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
60% Korting
20,19
50,49
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Remslang demonteren

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien.

Remslang bestellen voor uw AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) 2.0 TFSI quattro

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Lengte van een remslang

Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A3 Sportback (8VA, 8VF) komen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.