100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A5 Cabriolet 2.0 TFSI 220 PK
Bouwjaar 05.2013 - 12.2014

Remslangen AUDI A5 Cabriolet (8F7) 2.0 TFSI

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.
Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde

Lengte van een remslang

Elke AUDI A5 Cabriolet (8F7) 2.0 TFSI heeft een eigen VIN-nummer. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt.

Remslang demonteren

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVDAEWOOBMWPORSCHE. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

Remslang bestellen voor uw AUDI A5 Cabriolet (8F7)

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.