100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A5 Sportback 1.8 TFSI 177 PK
Bouwjaar 05.2015 - 01.2017

Remslangen AUDI A5 Sportback (8TA) 1.8 TFSI

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.
Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde

Remslang demonteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A5 Sportback (8TA) 1.8 TFSI komen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen.

Lengte van een remslang

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIDAFLAND ROVERVOLVOFORD. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Remslang bestellen voor uw AUDI A5 Sportback (8TA)

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.