Remslangen BEDFORD

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw BEDFORD

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK. De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd.

De juiste remslang vinden

Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Lengte van een remslang

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.