Remslangen BEDFORD

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Lengte van een remslang

Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BEDFORD.

Remslang bestellen voor uw auto

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen.

Remslangen en remvloeistoffen

Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.