Remslangen BMW

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Lengte van een remslang

Elke BMW heeft een eigen VIN-nummer. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

De juiste remslang vinden

Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd.

Remslang bestellen voor uw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.