Remslangen BMW

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw BMW

De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Remslangen en remvloeistoffen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen.

De juiste remslang vinden

Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Bekijk ook alle bmw remslangen op RemOnderdelen.nl