100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW X3 (F25) sDrive 20 i 184 PK
Bouwjaar 04.2014 - 08.2017

Remslangen BMW X3 (F25) sDrive 20 i

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.
Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde

Remslang bestellen voor uw BMW X3 (F25) sDrive 20 i

Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw BMW X3 (F25) past.

Remslang demonteren

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe veren, nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Wij controleren altijd bij de BMW dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Lengte van een remslang

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.