Remslangen BUICK

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslangen en remvloeistoffen

Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur. Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij controleren altijd bij de BUICK dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remslang bestellen voor uw auto

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro.

De juiste remslang vinden

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving.

Bekijk ook alle buick remslangen op RemOnderdelen.nl