Remslangen CADILLAC

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Lengte van een remslang

De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Elke CADILLAC heeft een eigen VIN-nummer. De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Remslang bestellen voor uw auto

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons, nieuwe veren, nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remslangen en remvloeistoffen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.