Remslangen CADILLAC

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CADILLAC. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Remslang bestellen voor uw auto

Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden.

Remslangen en remvloeistoffen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Bekijk ook alle cadillac remslangen op RemOnderdelen.nl