Remslangen CADILLAC

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw CADILLAC

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Lengte van een remslang

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl. Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen.

De juiste remslang vinden

Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.