Remslangen CADILLAC

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken.

Remslangen en remvloeistoffen

Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en Brembo Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CADILLAC komen.

Remslang bestellen voor uw auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.