Remslangen CHEVROLET

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Lengte van een remslang

Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHEVROLET, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remslangen en remvloeistoffen

Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Remslang bestellen voor uw auto

Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage.