WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Remslangen CHEVROLET ASTRA Hatchback

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslangen via kenteken

Vind passende remslangen via je kenteken

Kies je CHEVROLET ASTRA Hatchback uitvoering
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-1999 tot 07-2002
82
112
Hatchback

Remslang bestellen voor uw CHEVROLET ASTRA Hatchback

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Lengte van een remslang

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden.

Remslang demonteren

Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAMAZDACHEVROLETISUZUBMW.

Nu besteld, is morgenGRATIS verzonden!

Bij ons betaald u geen verzendkosten

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen