WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen CHEVROLET ASTRA Hatchback

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-1999 tot heden
82
112
Hatchback

Remslang bestellen voor uw CHEVROLET ASTRA Hatchback

Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Elke CHEVROLET heeft een eigen VIN-nummer.

Remslangen en remvloeistoffen

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODALOTUSPONTIACFERRARI.

Remslang monteren

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.