Remslangen CHRYSLER

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CHRYSLER, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Remslangen en remvloeistoffen

Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZCITROENDODGELDV.

Remslang bestellen voor uw auto

De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro. Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen.