Remslangen CITROEN

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang monteren

Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIBUICKMITSUBISHILADA. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee.

Remslang bestellen voor uw CITROEN

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage.

Remslangen en remvloeistoffen

Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.