Remslangen CITROEN

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslangen en remvloeistoffen

Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden. Wij controleren altijd bij de CITROEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Remslang bestellen voor uw auto

De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro.

Lengte van een remslang

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl.