WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C5 III Break (RW_) 1.6 HDi 115 114PK
Bouwjaar 01-2012 - heden

Remslangen CITROEN C5 III Break (RW_) 1.6 HDi 115

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslangen voorzijde, rechts
Remslangen achterzijde, rechts

Remslang demonteren

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Elke CITROEN C5 III Break (RW_) 1.6 HDi 115 heeft een eigen VIN-nummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN C5 III Break (RW_) past.

Remslang bestellen voor uw CITROEN

Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Lengte van een remslang

Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.