WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C5 III Break (RW_) 2.0 16V BioFlex 140PK
Bouwjaar 02-2008 - heden

Remslangen CITROEN C5 III Break (RW_) 2.0 16V BioFlex

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslangen voorzijde, rechts
Remslangen achterzijde, rechts

Lengte van een remslang

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIACHRYSLEROLDSMOBILE. Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Remslang demonteren

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN C5 III Break (RW_) 2.0 16V BioFlex, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Remslang bestellen voor uw CITROEN C5 III Break (RW_)

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken.