WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN C5 III Break (RW_) 2.0 HDi 150 / BlueHDi 150 150PK
Bouwjaar 04-2009 - heden

Remslangen CITROEN C5 III Break (RW_) 2.0 HDi 150 / BlueHDi 150

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslangen voorzijde, rechts
Remslangen achterzijde, rechts

Remslang bestellen voor uw CITROEN C5 III Break (RW_) 2.0 HDi 150 / BlueHDi 150

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Elke CITROEN C5 III Break (RW_) heeft een eigen VIN-nummer. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Remslang demonteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN. Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt.

Lengte van een remslang

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.