WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92 WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto: CITROEN C5 III Break (RW_) 2.7 HDi 204PK
Bouwjaar 02-2008 - heden

Remslangen CITROEN C5 III Break (RW_) 2.7 HDi

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslangen voorzijde, rechts
Remslangen achterzijde, rechts

Remslang bestellen voor uw CITROEN C5 III Break (RW_) 2.7 HDi

Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN C5 III Break (RW_).

Lengte van een remslang

De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. Wij controleren altijd bij de CITROEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZPEUGEOTLEXUSCITROEN.

Remslang demonteren

Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.