Remslangen DAEWOO

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw DAEWOO

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

De juiste remslang vinden

De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

Remslangen en remvloeistoffen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl.

Bekijk ook alle daewoo remslangen op RemOnderdelen.nl