WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAEWOO
Gekozen auto:DAEWOO NUBIRA Wagon 1.6 109PK
Bouwjaar 07-2003 - heden

Remslangen DAEWOO NUBIRA Wagon (J200) 1.6

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde

Lengte van een remslang

Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken. Elke DAEWOO NUBIRA Wagon (J200) 1.6 heeft een eigen VIN-nummer. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Remslang bestellen voor uw DAEWOO NUBIRA Wagon (J200)

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen.

Remslang demonteren

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wij controleren altijd bij de DAEWOO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.