WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAEWOO
Gekozen auto:DAEWOO NUBIRA Wagon 1.8 122PK
Bouwjaar 07-2003 - heden

Remslangen DAEWOO NUBIRA Wagon (J200) 1.8

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde

Lengte van een remslang

Wij controleren altijd bij de DAEWOO NUBIRA Wagon (J200) 1.8 dealer of de onderdelen passen op uw auto. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Remslang demonteren

Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Remslang bestellen voor uw DAEWOO NUBIRA Wagon (J200)

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAEWOO. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving.