Remslangen DAF

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Lengte van een remslang

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DAF past. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken.

Remslangen en remvloeistoffen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben.

Remslang bestellen voor uw auto

Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd.