Remslangen DAIHATSU

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Lengte van een remslang

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAIHATSU komen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden.

Remslangen en remvloeistoffen

Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen. Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee.

Remslang bestellen voor uw auto

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.