Remslangen DAIHATSU

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang monteren

De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAIHATSU komen.

Remslangen en remvloeistoffen

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Remslang bestellen voor uw auto

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVOLDSMOBILEVOLVODAIHATSU. Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee.