Remslangen DAIHATSU

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw DAIHATSU

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt.

De juiste remslang vinden

De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Remslangen en remvloeistoffen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE en Lucas Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl.

Bekijk ook alle daihatsu remslangen op RemOnderdelen.nl