Remslangen DAIHATSU

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Lengte van een remslang

Remslangen slijten vanwege het bewegen tijdens het rijden. Er ontstaan haarscheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DAIHATSU past.

Remslang bestellen voor uw auto

Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl.

De juiste remslang vinden

De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.