Remslangen DAIMLER

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang bestellen voor uw DAIMLER

Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden.

Remslangen en remvloeistoffen

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Remslang monteren

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.