Remslangen DAIMLER

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslangen en remvloeistoffen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DAIMLER past. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen.

Lengte van een remslang

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl.

Remslang bestellen voor uw auto

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving.