Remslangen DAIMLER

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw DAIMLER

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt.

Lengte van een remslang

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd.

De juiste remslang vinden

Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.