Remslangen FIAT

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Lengte van een remslang

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FIAT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen.

Remslang bestellen voor uw auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Remslangen en remvloeistoffen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.