Remslangen FIAT

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur. Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis.

Remslang bestellen voor uw FIAT

De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Lengte van een remslang

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.