100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT PANDA 1.3 D Multijet 70 PK
Bouwjaar 09.2003 - tot heden

Remslangen FIAT PANDA (169_) 1.3 D Multijet

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.
Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde

Remslang bestellen voor uw FIAT PANDA (169_) 1.3 D Multijet

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wij controleren altijd bij de FIAT PANDA (169_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen.

Lengte van een remslang

Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Remslang demonteren

Elke FIAT heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUHYUNDAIROVERMERCEDES-BENZSKODA. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.