Remslangen FORD

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Remslangen en remvloeistoffen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD komen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Remslang bestellen voor uw auto

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Bekijk ook alle ford remslangen op RemOnderdelen.nl