Remslangen FORD

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslangen en remvloeistoffen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de FORD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld.

Lengte van een remslang

Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro.

Remslang bestellen voor uw auto

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd