Remslangen FORD

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Lengte van een remslang

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's .

Remslang bestellen voor uw auto

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.