Remslangen FORD

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang monteren

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden. Elke FORD heeft een eigen VIN-nummer.

Remslangen en remvloeistoffen

Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden.

Remslang bestellen voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVERSAABLDV. Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.