Remslangen FORD TAUNUS Turnier (GBNK)

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1970 tot heden
53
72
Stationwagen

Remslang bestellen voor uw FORD TAUNUS Turnier (GBNK)

Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Wij controleren altijd bij de FORD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Remslang monteren

Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Remslangen en remvloeistoffen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLETIVECOINFINITIBMW. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.