100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD TOURNEO CONNECT 1.8 16V 116 PK
Bouwjaar 06.2002 - 12.2013

Remslangen FORD TOURNEO CONNECT 1.8 16V

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.
Remslangen voorzijde
Remslangen achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw FORD TOURNEO CONNECT
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: SL 5857
Voor 17:00 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Specificaties
Merk: All Brake Systems
remtype achter: Schijfremmen
tot bouwjaar: 10.07
Schroefdraad maat aansluiting 1: OUT. M10x1
Schroefdraad maat aansluiting 2: INN. M10x1
Lengte: 345 mm
Gewicht: 0,08 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
61% Korting
15,29
39,22
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Remslang demonteren

Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. Wij controleren altijd bij de FORD TOURNEO CONNECT 1.8 16V dealer of de onderdelen passen op uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt.

Lengte van een remslang

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD TOURNEO CONNECT komen. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt.

Remslang bestellen voor uw FORD

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.