Remslangen HONDA

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw HONDA

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld.

Remslangen en remvloeistoffen

Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.

De juiste remslang vinden

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Bekijk ook alle honda remslangen op RemOnderdelen.nl