Remslangen HYUNDAI ACCENT III Sedan

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

De juiste remslang vinden

Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving.

Remslangen en remvloeistoffen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Remslang bestellen voor uw HYUNDAI ACCENT III Sedan

Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Elke HYUNDAI heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee. De remvloeistof zal de grootste kostenpost niet zijn. Een halve liter remvloeistof kost nog geen vijf euro.

Bekijk ook alle hyundai accent iii sedan remslangen op RemOnderdelen.nl