Remslangen HYUNDAI ACCENT III Sedan (MC)

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remslang bestellen voor uw HYUNDAI ACCENT III Sedan (MC)

Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNDAEWOOLADA. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remslangen slijten vanwege het bewegen tijdens het rijden. Er ontstaan haarscheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken.

Remslang monteren

De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee.

Remslangen en remvloeistoffen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur. Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden.