Remslangen HYUNDAI ATOS (MX)

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02-1998 tot heden
40
54
Hatchback
03-2001 tot heden
43
58
Hatchback
02-1998 tot heden
41
56
Hatchback
08-2003 tot heden
46
63
Hatchback
08-2003 tot heden
43
58
Hatchback

Remslang monteren

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur. Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken.

Remslangen en remvloeistoffen

De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HYUNDAI ATOS (MX), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen.

Remslang bestellen voor uw HYUNDAI

De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.