Remslangen HYUNDAI ATOS

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02-1998 tot heden
40
54
Hatchback
03-2001 tot heden
43
58
Hatchback
02-1998 tot heden
41
56
Hatchback
08-2003 tot heden
46
63
Hatchback
08-2003 tot heden
43
58
Hatchback

Remslang bestellen voor uw HYUNDAI ATOS

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt.

Remslangen en remvloeistoffen

Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben.

De juiste remslang vinden

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Je kunt bij ons betalen via {LIST} De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Bekijk ook alle hyundai atos remslangen op RemOnderdelen.nl