Remslangen HYUNDAI GALLOPER I

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1991 tot heden
62
85
Terreinwagen gesloten
08-1991 tot heden
70
95
Terreinwagen gesloten
08-1991 tot heden
104
141
Terreinwagen gesloten

Remslang monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HYUNDAI GALLOPER I. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden.

Remslang bestellen voor uw HYUNDAI

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Houd er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt, bij gebruik van verkeerde vloeistof kunnen de rubbers worden aangetast.

Remslangen en remvloeistoffen

De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix en Lucas