Remslangen HYUNDAI GALLOPER I

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
08-1991 tot heden
62
85
Terreinwagen gesloten
08-1991 tot heden
70
95
Terreinwagen gesloten
08-1991 tot heden
104
141
Terreinwagen gesloten

De juiste remslang vinden

Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Remslangen en remvloeistoffen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI GALLOPER I komen. Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie.

Remslang bestellen voor uw HYUNDAI

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Bekijk ook alle hyundai galloper i remslangen op RemOnderdelen.nl