Remslangen HYUNDAI GRANDEUR

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-2006 tot heden
110
150
Sedan
06-2006 tot heden
114
155
Sedan
05-2006 tot heden
141
192
Sedan
11-2010 tot heden
191
260
Sedan
04-2005 tot heden
173
235
Sedan
02-2007 tot heden
198
269
Sedan

Remslang bestellen voor uw HYUNDAI GRANDEUR

Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen.

De juiste remslang vinden

Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken. Elke HYUNDAI heeft een eigen VIN-nummer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Remslangen en remvloeistoffen

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl. Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.

Bekijk ook alle hyundai grandeur remslangen op RemOnderdelen.nl