WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen HYUNDAI GRANDEUR (TG)

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05-2006 tot heden
141
192
Sedan
11-2010 tot heden
191
260
Sedan
04-2005 tot heden
173
235
Sedan
02-2007 tot heden
198
269
Sedan

Remslang monteren

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Remslangen zitten op de remklauw vastgeschroefd. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Remslangen en remvloeistoffen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HYUNDAI GRANDEUR (TG) past. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Remslang bestellen voor uw HYUNDAI

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Je kunt bij ons betalen via MisterCash en PayPal De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.