Remslangen HYUNDAI i20 (PB, PBT)

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-2008 tot heden
57
78
Hatchback
03-2012 tot heden
63
86
Hatchback
09-2008 tot heden
74
101
Hatchback
09-2008 tot heden
93
126
Hatchback
09-2008 tot heden
85
116
Hatchback
01-2009 tot heden
94
128
Hatchback

Remslang bestellen voor uw HYUNDAI i20 (PB, PBT)

Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HYUNDAI past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHICHEVROLETPEUGEOTPONTIACMINIFERRARI.

Remslang monteren

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Lucas, Pagid, Jurid, ABS, Rofren, Zimmermann, Bosch, ATE, Textar en TRW

Remslangen en remvloeistoffen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De remslang zit vast tussen de remklauw en remleidingen van uw auto. Ze zijn zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.