Remslangen HYUNDAI PONY / EXCEL Sedan

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remslangen en remvloeistoffen

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Lucas, ABS, Textar, Bendix, Brembo, TRW, Rofren, Bosch, Zimmermann, Jurid en ATE

Remslang bestellen voor uw HYUNDAI PONY / EXCEL Sedan

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI komen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

De juiste remslang vinden

Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. Hier vindt u altijd een passende remslang voor uw auto via het zoeken met behulp van uw kenteken. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt.

Bekijk ook alle hyundai pony / excel sedan remslangen op RemOnderdelen.nl