Remslangen HYUNDAI PONY / EXCEL Sedan (X-2)

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslangen en remvloeistoffen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Als u nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het altijd handig om een busje remvloeistof erbij te hebben. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Remslang bestellen voor uw HYUNDAI PONY / EXCEL Sedan (X-2)

Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw HYUNDAI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Dit gebeurt vaak pas na vele kilometers, denk hierbij aan een kilometer of 60.000. Het is echter wel een keurpunt bij de APK. Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt.

Remslang monteren

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.