Remslangen HYUNDAI PORTER Pick-up

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remslangen en remvloeistoffen

Tijdens de APK is dit dan ook een belangrijk punt. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Je kunt bij ons betalen via PayPal, AfterPay, Creditcard en MisterCash Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw HYUNDAI PORTER Pick-up past.

Remslang bestellen voor uw HYUNDAI

Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt.

Remslang monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINISKODALADAJAGUAR. Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.