Remslangen HYUNDAI PORTER Pick-up

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remslang bestellen voor uw HYUNDAI PORTER Pick-up

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij controleren altijd bij de HYUNDAI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Remslangen en remvloeistoffen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

De juiste remslang vinden

Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Bekijk ook alle hyundai porter pick-up remslangen op RemOnderdelen.nl