WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen INFINITI EX

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-2007 tot heden
163
222
Hatchback
04-2010 tot heden
175
238
Hatchback
10-2008 tot heden
221
301
Hatchback
10-2008 tot heden
228
310
Hatchback
09-2010 tot heden
235
320
Hatchback

Remslang monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILEDAEWOOSUZUKIHONDA. Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Remslangen en remvloeistoffen

De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Remslangen slijten vanwege het bewegen tijdens het rijden. Er ontstaan haarscheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw INFINITI EX komen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Remslang bestellen voor uw INFINITI

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij kleine haarscheuren adviseren wij om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren.