WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen INFINITI M37

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-2011 tot heden
246
334
Sedan

Remslangen en remvloeistoffen

De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABLANCIADODGEMASERATIHYUNDAI.

Remslang bestellen voor uw INFINITI M37

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw INFINITI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Remslang monteren

Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.