100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: INFINITI
Gekozen auto:INFINITI QX60 2.5 Hybrid AWD 253 PK
Bouwjaar 09.2013 - tot heden

Remslangen INFINITI QX60 2.5 Hybrid AWD

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Lengte van een remslang

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage.

Remslang bestellen voor uw INFINITI QX60 2.5 Hybrid AWD

Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERFORDIVECOBMW.

Remslang demonteren

Wij controleren altijd bij de INFINITI QX60 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een remslang bestelt u gemakkelijk via AutoOnderdelenExpert.nl door het opgeven van uw kenteken. Je kunt bij ons betalen via AfterPay Remslangen slijten snel, dit komt doordat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis. Hiertussen beweegt de remslang licht mee. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.