Remslangen ISUZU

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Remslang monteren

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Remslang bestellen voor uw ISUZU

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Remleidingen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders. Aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het kan ook zo zijn dat uw remslang lekt. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Remslangen en remvloeistoffen

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.