Remslangen ISUZU

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De juiste remslang vinden

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij het vervangen van remslangen moet men er rekening mee houden dat er remvloeistof kan weglekken. Dit zal dan bijgevuld moeten worden. Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden.

Remslangen en remvloeistoffen

Remslangen koopt u met hoge kortingen bij AutoOnderdelenExpert.nl. Remslangen slijten vanwege het bewegen tijdens het rijden. Er ontstaan haarscheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ISUZU komen.

Remslang bestellen voor uw auto

Het is dus van groot belang om de remslangen op tijd te controleren op haarscheuren of lekkage. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Deze lopen van de hoofdremcilinder naar de wielen. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Bekijk ook alle isuzu remslangen op RemOnderdelen.nl