Remslangen ISUZU

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw ISUZU

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De remleidingen zijn de dunne stalen leidingen onder het chassis, deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Aan het uiteinde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren.

Remslangen en remvloeistoffen

De prijzen van de remslangen vallen erg mee. De slangen worden altijd geleverd met gratis remreiniger en vet. Het is raadzaam om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, want deze moet altijd worden bijgevuld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Dot 4 is de meest gebruikte remvloeistof voor Europese auto's . Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Lengte van een remslang

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.