Remslangen ISUZU TROOPER I (UBS)

Remslangen op een auto verbinden de remklauwen met het hydraulische remsysteem. Ze zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden vaak afgekeurd bij de APK aangezien er haarscheuren in zitten. Deze zijn met het blote oog bijna niet te zien maar zijn levensgevaarlijk wanneer er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt erg groot als men het rempedaal intrapt. Bij lekkage zullen de remblokken niet meer hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor het remmen aanzienlijk langer duurt.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-1983 tot heden
58
79
Terreinwagen gesloten
01-1983 tot heden
58
79
Terreinwagen gesloten
05-1984 tot heden
39
53
Terreinwagen gesloten
10-1988 tot heden
78
106
Terreinwagen gesloten
10-1987 tot heden
74
101
Terreinwagen gesloten

Remslangen en remvloeistoffen

Een remslang moet zeer veel druk kunnen hebben. Hij is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen zodat het de remklauwen en -blokken kan bedienen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Je kunt bij ons betalen via iDeal en PayPal Omdat de remslang van rubber is, wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit , zo ontstaan er haarscheuren.

Remslang bestellen voor uw ISUZU TROOPER I (UBS)

Men moet er wel rekening mee houden dat het remsysteem ontlucht moet worden. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet goed meer kan functioneren en zo ontstaat er gevaar tijdens het remmen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij werken natuurlijk alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Dit is een gemakkelijke reparatie en hij kan heel veel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook meteen de remslang te vernieuwen. Remslangen zijn doorgaans niet duur.

Remslang monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ISUZU komen. Dot 3 komt ook veel voor bij Japanse auto'sen LHM komt veel voor bij Citroën. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Ook bij een grote onderhoudsbeurt zullen de remslangen gecontroleerd worden. Remslangen slijten vanwege het bewegen tijdens het rijden. Er ontstaan haarscheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken.